Over ons

Over onsWie is en wat doet NPB?

Alle producten van Noord Prefab Beton Buitenpost B.V. verdienen de uiterste zorg en toewijding. In de bouwwereld worden immers hoge eisen gesteld. En terecht, zo vinden wij van N.P.B. Buitenpost B.V. Bouwprojecten vereisen nu eenmaal de aandacht die ze verdienen. Wij blinken niet alleen uit in doelmatigheid, maar ook in snelle en economische realisatie.

Het leveren van kwaliteit alleen is niet genoeg. Als bedrijf is het ook nog van belang om flexibel te zijn, mee te denken met u als klant over maatwerk en totaaloplossingen te leveren N.P.B. Buitenpost B.V. is zo’n bedrijf. Groot in prefab beton. Met de kennis en kwaliteit van NPB in huis om op deze veeleisende markt slagvaardig te kunnen opereren. Wij bieden een oplossing voor ieder probleem. Wij bewijzen u dat graag. Laat u verblijvend informeren over de vele mogelijkheden die wij bieden. Wij staan u graag te woord!

NEEM CONTACT OP

Particuliere woningbouw

Prefab betekent tijdwinst, dus een kortere bouwtijd. Door dit goed doordachte bouwsysteem zijn kosten lager. U bespaard geld terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Lees meer

Prefab trappen

Prefab trappen zijn te leveren geheel naar de wens van de klant. De trappen kunnen op maat worden gemaakt dus in verschillende op en aantredes en lengte en breedte.

Lees meer

Over ons

NPB werkt veel samen met gerenommeerde bedrijven zoals Jorritsma Bouw en Bouwgroep Dijkstra Draisma. Meestal betreft dit levering van prefab materiaal. Ook deze bedrijven kiezen al jaren voor NPB!

Lees meer