Diensten

Noord Prefab Beton Buitenpost is gespecialiseerd in verschillende diensten. Bij alle diensten die wij uitvoeren staan de wensen van de klant centraal. Klantgerichtheid en kwaliteit staan dan ook voorop bij Noord Prefab Beton. Zo leveren wij meer dan alleen kwaliteit. Door mee te denken met de klant bent u verzekert van deskundig advies voor al uw maatwerk. Wij bieden een oplossing voor elk probleem.

Zo hebben we bij Noord Prefab Beton jarenlang ervaring op het gebied van:

  • Woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Agrarische bouw
  • Allerlei soorten beton producten

Keurmerken

Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner voor zowel bouwbedrijven als particulieren. Zo werken wij bij Noord Prefab Beton alleen met hoogwaardige kwaliteit materialen en beton. Wij beschikken over de juiste keurmerken en staan garant voor kwaliteit. Met trots dragen wij de volgende keurmerken:

  • NEN – EN 14.483
  • KIWA gecertificeerd
  • Erkend Fundeon

Producten & specials

Ook leveren wij kwaliteit producten, zoals bijvoobeeld: prefab balkonnen, galerijen, trappen, raamdorpels, bloembakken, afdekkers, prefab fietsgoten, keukenbladen, schrikblokken en nog veel meer.  Hieronder een impressie van onze producten en specials.

[envira-gallery id=”220″]

Particuliere woningbouw

Prefab betekent tijdwinst, dus een kortere bouwtijd. Door dit goed doordachte bouwsysteem zijn kosten lager. U bespaard geld terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Lees meer

Prefab trappen

Prefab trappen zijn te leveren geheel naar de wens van de klant. De trappen kunnen op maat worden gemaakt dus in verschillende op en aantredes en lengte en breedte.

Lees meer

Over ons

NPB werkt veel samen met gerenommeerde bedrijven zoals Jorritsma Bouw en Bouwgroep Dijkstra Draisma. Meestal betreft dit levering van prefab materiaal. Ook deze bedrijven kiezen al jaren voor NPB!

Lees meer